I said...
Assalamualaikum..Selamat datang kat blog saya ni..terima kasih sebab sudi singgah,follow dan komen.Saya nak terangkan maksud Mugiwara Kaizoku..hehe tu bahasa jepun sebenarnya..maksudnya Straw Hat Pirate atau Lanun Topi Jerami..I LOVE ONE PIECE...Alhamdulillah sy dpt straight A dlm PMR (2012) dan saya akan berjuang lagi untuk SPM 2014!! Doakan saya!

Friday, 7 February 2014

Sir Taekwondo!

3 orang doa sy dpt Straight A's SPM :)
Assalamualaikum
, wow...dah lama x update ape2..ni pun sbb saje nak share satu cerita yg buat kite rasa excited giler dan memang susah nak percaya......(bg sy lah)...

Ok, so saya start belajar taekwondo (tkd) ni masa tahun 2013 (form 4/16 tahun)....an
d sekarang ni baru tali pinggang kuning dua. So, mksdnya, dah setahun la saya bljr tkd, dan ape yg sy tau, sy ada dua org sir and senior tali pinggang hitam beberapa org....My sir is Indian person....of course lah they're Malaysian one. So , senior black belt ni dia ajak saya juga, kiranya dia tu mcm Sir jugak lah enn..

Saya pun respect dia and always anggap dia lebih tua dr saya with umur around 20yr....ummm yea..

One day, two weeks ago,....
a conversation start between me , sir rajeev kumar a.k.a senior black belt a.k.a sir and my brothers.

Sir: Duduk dekat asrama lagi ke? (dia tanya adik sy, Hafiz)

Hafiz: tak dah..

Sir: Kenapa?

Hafiz: ... :)

Sir: huhu ckp la kenapa...cakap jer...

Hafiz: tak best...

Sir: ohh....

Keadaan mnjd sunyi beberapa saat...

Sir: Kakak, darjah ...tingkatan brape??

ME: *showing FIVE with mah fingers*

Sir: oh,...darjah lima?

Hafiz: Tingkatan lima.....

Sir: :O  ...... :D haha form 5? ohhh betul ni form 5????

ME: hehe...betul la sir...

Sir: hmm btl ni? sk dkt mana?

ME: btl la sir haha...sk syed mashor *smbl tunjuk arah sk..masa ni dah habis bljr tkd *

Sir: oh situ..amik alir ape?

ME: sains...

Sir: Pure science?

ME: aah

Sir: huhu betul ni form 5? :D

ME: haha XD betul la sir...tahun ni saya amik SPM!

Sir: *senyap seketika*

ME: *forgetting about sir when suddenly sir said something...*

Sir: Samalah..........sir pun FORM 5 juga..

ME: *trying to catch up what he said and when I do...*....Huh?? Sama? huh?? *screaming 'EHHHHHHHH!!!' in my heart*....haha sir form 5? tipuuuuuuuu (・∀・ )
Sir: HAHA...betul...sir form 5...

ME: ..... :D ........ *am I dreaming??*
Sir: Sir bljr dekat Subang...

ME: *facing my face away from him and laugh or not rly laugh...to be more precisely, I was smiling with unbelieveable....I DON'T BELEIVE IT!!!!* huhu sir tipuuu

Sir: Betul...

ME: O _____ o *ARRRRRGHHHHHHHHHH?????!?!!!!!??!?!?!*

So....that is how the story goes...tak sangka SIR yg slama ni ajar saya and saya panggil dia SIR and saw me do lots of hilarious thing in tkd like falling down, too slow or whatever it is....!!! ARGHHHHHH MEMALUKAN!!!!!!!! SIR tu SEBAYA ngan AKU???????????????????!!!!!!!!!!!!



ありがとう

Thursday, 19 December 2013

Happy Birthday to me!

0 orang doa sy dpt Straight A's SPM :)
Assalamualaikum...yeah..let me tell you. Today is not my birthday! My birthday already pass...pass? ok ape2 jelah...bday saya 26 Nov yg lalu tp masa tu xde masa nak update blog.
ok..itu je kot..thun depan dah SPM...ouh stresss!!!


ありがとう

Wednesday, 6 November 2013

Good Luck for SPM, batch 96'!

5 orang doa sy dpt Straight A's SPM :)
Assalamualaikum, I'm hope that my senior in my school....senpai...will do the best! 
It's for our school okay. I'm not sure who is reading this...coz it has been long time since I have a commentor. They all gone and vanished! 
I should go to school today but my father have to leave earlier so he couldn't sent me to school? I am not alone here. My mother is here..myabe I should help her with the chores right now. Okay..I just wanna say..Good Luck for SPM! Do the best for my senpai senpai in SMK Syed Mashor!! XD
Faito!! Ganbatte-ne!


ありがとう

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...